SCHILDERWERK

Schilderwerk

Van de Velde Schilders verrichten al uw schilderwerken zowel binnen als buiten. Daarnaast is het buiten werken op grote hoogtes bij ons geen enkel probleem. Het uitvoeren van de schilderswerkzaamheden aan de buitenkant, is voor de bescherming van de geschilderde onderdelen van groot belang. Bij de inspectie van het werk wordt eerst de huidige situatie van het schilderwerk beoordeeld. Daarna wordt er een behandeling voorgeschreven. Een standaard werkwijze die vraagt om een heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarbij kunnen wij dankzij onze schilderservaring, u ook adviseren wat betreft kleurkeuzes.

Wandafwerking

Er bestaan tegenwoordig vele manieren om wanden en kolommen af te werken. Een steeds meer voorkomende vorm van wandafwerking is het aanbrengen van glasvlies. Een soort van behang dat verkrijgbaar is in vele motieven die in alle mogelijke kleuren geschilderd kunnen worden. Wij adviseren u graag over deze innovatieve mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij het spachtelputzen en het traditionele behangwerk. Er is tegenwoordig veel mogelijk. Want Van de Velde Schilders hebben de kennis en technieken in huis om veel mooie combinaties voor u uit te voeren.

Spuittechniek

Er bestaan verschillende spuittechnieken. Voor zowel plafonds als wanden. Plafonds bijvoorbeeld kunnen worden afgewerkt met een spacklaag, een vorm die veel wordt toegepast bij nieuwbouwprojecten. Als afwerking voor wanden kan worden gekozen voor een sigmultoafwerking. Een meerkleurenverf verkrijgbaar in diverse tinten. Ook kunnen indien gewenst de wanden voorzien worden van een spachtelputz-afwerking in een korrel van 1 tot en met 3 mm in elke gewenste kleur. Zowel plafonds als wanden kunnen worden afgespoten met latex, betimmeringen en meubilair met een sterke lakverf.

HOUTROT

Goed schilderwerk voorkomt houtrot. Maar heeft uw kozijn toch houtrot, dan hebben wij de ervaring om dat te behandelen. Bij inspectie kan worden vastgesteld of er daadwerkelijk sprake is van houtrot. Vervolgens kan dit als volgt worden behandeld: 1) Het rotte hout wordt weggehaald (uitgefreesd) tot het nog gezonde hout. Hierbij is het zaak dat al het aangetaste hout wordt verwijderd; 2) Hierna wordt het houtwerk hersteld door de plekken op te vullen met een speciaal opvulmiddel waarna het hout wordt geïmpregneerd om verder rotten te voorkomen; 3) Dit geheel zal door middel van degelijk schilderwerk worden afgerond.

Als het ├ęcht af moet zijn!

Hebt u vragen of wilt u advies, maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij leveren vooraf een heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen van onze kant bij de uitvoering van uw opdracht dat alle afspraken worden nagekomen en het schilderwerk echt af is!