INFORMATIE

Vanuit Schiedam

Het team van Van de Velde Schilders werkt vanuit Schiedam waar we onlangs een nieuw pand in gebruik hebben genomen. Coördinatie, aansturing, advisering en administratie gebeurt hoofdzakelijk vanuit Schiedam.
Laat er geen misverstanden over bestaan, schilderwerk voeren wij door heel Nederland uit. Maar de meeste werken bevinden zich wel in Zuid-Holland.

Degelijk

Van de Velde Schilders is een degelijk schildersbedrijf dat werk aflevert dat echt af is. Vooraf maken we standaard een heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen bij de uitvoering van uw opdracht dat alle afspraken worden nagekomen. Wilt u een vrijblijvende offerte, of eerst een gesprek en advies, ga dan naar onze contactpagina en vul het contactformulier in.

Vakmensen

Van de Velde Schilders zorgt na oplevering van het project altijd voor tevreden klanten. Logisch want wij werken met een team van gecertificeerde vakmensen die dagelijks alle schilderwerken vakbekwaam uitvoeren. Immers ook voor hen is het iedere keer weer een uitdaging om elke opdracht echt af op te leveren.

Ons werk

Schilderwerk binnen en buiten
Wandafwerking
Behangwerkzaamheden
Spuittechnieken
Kleuradviezen
Houtrotreparatie

Hebt u vragen of wilt u advies, maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij leveren vooraf een heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen van onze kant bij de uitvoering van uw opdracht dat alle afspraken worden nagekomen en het schilderwerk echt af is!